Rijana ZGRANULA sve izgledom: Pevačica se pojavila u TANGAMA, pa ponosno pokazala TRUDNIČKI stomak! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijana se razgolitila i u prozirnom negližeu je pokazala trudnički stomak.

Rijana ZGRANULA sve izgledom: Pevačica se pojavila u TANGAMA, pa ponosno pokazala TRUDNIČKI stomak! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/ Lil Dicky

Rijana

Rijana od kako je objavila da je u drugom stanju ponosno pokazuje svoj trudnički stomak, a sada je otišla korak dalje kada se pojavila u prozirnom mrežastom negližeu i čipkanim tangama za Diorovu nedelju mode u Parizu.

Pevačica koja je tek izašla sa Milanske nedelje mode, nastavila je da pomera granice stila u čistom mrežastom negližeu pa se tako usudila da nosi donji veš kao odeću.

Rijana je dodala slojeve nakita od srebrnog lančića i minđuša kako bi upotpunila svoj izgled i zalizala kosu u frizuru pola gore dole.

Podsetimo, Rijana je nedavno otkrila da 'zaista voli da promoviše ideju seksi' kao buduća majka.

-Trenutno sam stvarno u promovisanju ideje o seksi mamama. Kada žene zatrudne, društvo ima tendenciju da se oseća kao da se krijete, sakrivate svoju seksipilnost i da trenutno niste seksi, ali vratićete se tamo i ja ne verujem u to s***nje. Tako da pokušavam stvari koje možda nisam ni imala samopouzdanja da probam pre nego što sam bila trudna. Što je s remenima, najtanji i što više izreza, to bolje za mene - ispričala je pevačica, prenosi Dailymail.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

.

Komentari (0)

Loading