MARIJA KILIBARDA DOŽIVELA ŠOK: Voditeljki zaboli nož u leđa kad se najmanje nadala, nikada mi to nisu rekli u lice, a mislili su!

Autor:

Zabava

28.02.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda progovorila o situaciji koja joj je bila bolna, a tiče se njenih početaka!

MARIJA KILIBARDA DOŽIVELA ŠOK: Voditeljki zaboli nož u leđa kad se najmanje nadala, nikada mi to nisu rekli u lice, a mislili su!

Foto: Promo foto

Marija Kilibarda

Jedno od omiljenih domaćih TV lica Marija Kilibarda (41) bila je inspirisana da na promociji pesme njenog prijatelja, fotografa Dušana Petrovića koji je javnosti predstavio svoj prvi pop singl ispriča deo svoje privatnosti.

Voditeljka se prisetila bolnog perioda kada su neki ljudi prema njenim idejama sigurno imali predrasude, a ticalo se perioda kad je pokrenula svoju kozmeticku liniju.

- Nikada mi nisu u lice rekli ako su mislili nešto loše o mom radu, možda su pisali neke negativne komentare na društvenim mrežama, ali do mene su stizale samo poruke jake podrške. To mi je dalo vetar u leđa da nastavim da radim ono što volim - rekla je voditeljka, a piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading