Predsednik Vučić o koreografiji DELIJA: Histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i na jučerašnjoj utakmici

Autor:

Sport

28.02.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, navijači Crvene zvezde su pred odigravanje 166. Večitog derbija na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" istakli koreografiju koja je mnogima i van granica Srbije, upala u oči, a pojedini dušebrižnici su navedeno iskoristili kako bi organizovali novi napad na Republiku Srbiju.

Predsednik Vučić o koreografiji DELIJA: Histeriju protiv naše zemlje  možete da vidite i na jučerašnjoj utakmici

Foto: TV Pink

Tokom današenjeg obraćanja medijima u Kragujevcu, ovom temom pozabavio se i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić:

- Tu histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i sa jučerašnje utakmice sa "Marakane" i sa lažnim vestima od sinoć, gde vam neko prikaže Panteliju i Mataronce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čime... Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po Patruševa, to je bilo u lažnoj vesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regionu preuzimaju njihovu laž, iako to demantuje predsednica Vlade.

- Baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, "godina prođe, a dan nikako", dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina - rekao je Vučić.

Republika

Foto: Starsport

Koreografija Delija na 166. Večitom derbiju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading