DERBI RASPRODAJA: Spremni su za ODLAZAK, za njih je ovo bio jedan od POSLEDNJIH derbija!

Autor:

Sport

28.02.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I 166. Večiti derbi je okončan. Fudbaleri Crvene zvezde zasluženo su stigli do trijumfa i bodova kojima se znatno komplikuje borba za šampionski pehar, a kao i uvek kada je duel crveno i crno-belih u pitanju, loža stadiona "Rajko Mitić" bila je puna skauta koji su pratili određene fudbalere.

DERBI RASPRODAJA: Spremni su za ODLAZAK, za njih je ovo bio jedan od POSLEDNJIH derbija!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Italijanski skauti su bili brojni na našem najvećem stadionu. Ekipa Milana poslala je u ponovo u Beograd skaute kako bi ispratili igru jednog od najboljih fudbalera crveno-belih, Mirka Ivanića, a sa Apenina su stigli i emisari Sampdorije, Sasuola i Udinezea koji su na skeneru imali Zvezdinog Austrijanca, Aleksandra Dragovića.

Republika

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

 

Kada je reč o ekipi trenera Aleksandra Stanojevića, na skeneru stranih emisara našli su se Partizanovi napadači Rikardo Gomeš i mladi Marko Milovanović za čije usluge se interesuju belgijski Briž i Anderleht, kao i pojedini italijanski klubovi.

Republika

Foto: Starsport

Na ceni: Strahinja Eraković i Rikardo Gomeš

 

Kako se nezvanično saznaje, dvojica fudbalera u crveno-belim dresovima svojim odličnim partijama, naterala je skaute da ih upišu u svoje "teftere", a u pitanju su Strahinja Eraković i Seku Sanogo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading