Počelo projektovanje sekundarne vodovodne mreže u Mladenovcu

Autor:

Vesti

28.02.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projektovanje će biti završeno do kraja godine.

Počelo projektovanje sekundarne vodovodne mreže u Mladenovcu

Foto: Republika.rs

Opština Mladenovac potpisala je sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Ugovor o projektovanju sekundarne vodovodne mreže za dvanaest mladenovačkih sela koja do sada nisu bila u sistemu vodosnabdevanja. Projketanti su tokom vikenda počeli sa radovima u Maloj Vrbici, danas će početi sa radovima u Koraćici, a zatim i u ostalim selima. 

- Naša opština je počela veliki projekat projektovanja i izgradnje sekundarne vodovodne mreže koja će omogućiti stanovnicima mnogih sela uredno snabdevanje vodom, kao i izgradnju devet bunara koji će doprineti tome da nijedan stanovnik Mladenovca ne ostane bez vode - rekao je predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Projektovanje će biti završeno do kraja godine, a izgradnja vodovodne mreže u ukupnoj dužini od oko 160 kilometara trebalo bi da se završi sledeće godine, kako bi se 2024. Mladenovac priključio na magistrallni vodovod Makiš – Mladenovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading