RAZLIKA KAO NA KOŠARKAŠKOM DERBIJU: Zvezdina legenda vratila Partizan na fabrička podešavanja!

Autor:

Sport

28.02.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli deo Topčiderskog brda slavi. Crvena zvezda je salvila u 166. Večitom derbiju, a dan nakon susreta komentari stižu sa svih strana.

RAZLIKA KAO NA KOŠARKAŠKOM DERBIJU: Zvezdina legenda vratila Partizan na fabrička podešavanja!

Foto: Starsport

Svakako među više nego zadovoljnima je i nekadašnja legenda Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala Stanislav Karasi.

Legendarni fudbaler je nakon susreta za beogradske medije istakao da je prezadovoljan igrom pulena trenera Dejana Stankovića:

- Fantastično iznenađenje za nas pristalice crveno-belih je da je Zvezda odigrala kako treba. Dominirala je od početka pa do kraja.

Prethodnih dana trener Partizana, Aleksandar Stanojević najavljivao je napadačku formaciju. Analizirajući igru Večitog rivala, Karasi je izjavio:

- Nisam video napadačku igru Partizanu kakvu su najavljivali. Razlika u igri je skoro bila kao na košarkaškom derbiju. Bitno da je narod zadovoljan igrom i rezultatom. Navijači Partizana ne baš, ali mi zvezdaši jesmo - zaključio je Karasi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Sve se zna I vidi

28.02.2022 11:24

ZVEZDA PRE VUCICA ,ZVEZDA ZA VREME VUCICA ! NOVAC CINI CUDA ! SD. CRV. ZVEZDA DRZAVNI PROJEKAT ! KUPUJU KO NA TRACI ! Koliko para toliko muzike ! Racunima niko ne veruje ,daje se ispod zita . Sto PARTIZAN NE KUPUJE ako dobija isto .