VREME GLADI! Ogromni redovi ispred prodavnica u Kijevu, rafovi se prazne neverovatnom brzinom

Autor:

Svet

28.02.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završenog policijskog časa koji je trajao čak 36 sati, formirali su ogromni redovi ispred prodavnica i supermarketa širom Kijeva.

VREME GLADI! Ogromni redovi ispred prodavnica u Kijevu, rafovi se prazne neverovatnom brzinom

Foto: Tanjug/AP

Kako CNN navodi, policijski čas u Kijevu trajao je od subote u 5 popodne do jutros. Stanovnici Kijeva su bili u obavezi da sve vreme budu kod svojih kuća.

Nakon što se policijski čas završio, ispred prodavnica su se formirali ogromni redovi, a rafovi se prazne munjevitom brzinom.

- Mislim da su svi u Ukrajini zbunjeni. Nisam očekivao da će se ovo što se desili desiti. Između sam toga da se osećam uplašeno i totalno ljuto, kaže producent CNN-a koji je obišao tri supermarketa u Kijevu.

Mnoge prodavnice hrane su od kako su počeli bombaški napadi na Kijev prošle sedmice bile zatvorene. Građani su prijavili da nedostaju neke namirnice.

Gradske vlasti Kijeva saopštile su da će prodavnice sa namirnicama biti otvorene a gradski prevoz će raditi u ograničenom kapacitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading