INTIMA DRAGANE KOSJERINE IZAŠLA NA VIDELO: Javnost u neverici NAKON OVOG PRIZORA VODITELJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina konačno pokazala svoju intimu!

INTIMA DRAGANE KOSJERINE IZAŠLA NA VIDELO: Javnost u neverici NAKON OVOG PRIZORA VODITELJKE! (FOTO)

Foto: printscreen

Jedno od najlepših TV lica, Dragana Kosjerina, ne eksponira svoju privatnost, ali je ovog puta očigledno želela da pokaže omiljeni kutak stana u kom živi.

Voditeljka retko govori o detaljima svog privatog života, a takođe i njene objave na mrežama su u skladu sa tim, te pokazuje onoliko koliko smatra da je potrebno.

Svoju oazu mira vešto krije, ali s vremena na vreme pokaže neke detalje koji pokazuju omiljeni kutak u njenom domu.

Dok čita knjige, Dragana,kako je i napisala, voli da obeležava rečenice koje joj se svide, a sve to radi ležeći na podu u dnenoj sobi svog stana.

Dragana i te kako vodi računa o svom izgledu, a zahvaljujući treninzima joge, voditeljka ima izuzetno lepu figuru i opravdano kažu da je jedna od najzgodnijih voditeljki. Dragana Kosjerina ispred omiljenog kutka u svom stanu, police sa knjigama

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Kosjerina

 

Ona radi jogu pored police za knjige, a primetno je da ima malu billioteku, a kako je jednom prilikom i rekla, neke knjige čita više puta.

- Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše - napisala je voditeljka ispod slike koju je nedavno podelila sa praticima na Instagramu, a pozira dok drži cveće u ruci, baš ispred police sa knjigama.

Definitivno, Dragana u svom domu ima omiljeni kutak, a to je prostor kod police sa knigama, gde često pozira, dok se drugi detalji iz njenog stana ne mogu videti na njenim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading