Prizor intimnog dela tela Dragane Kosjerine FRAPIRAO JAVNOST: Svi gledaju u voditeljku BEZ DAHA i pitaju se šta je to ispod? (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina je i ovog puta ostavila sve bez daha svojim oblinama!

Prizor intimnog dela tela Dragane Kosjerine FRAPIRAO JAVNOST: Svi gledaju u voditeljku BEZ DAHA i pitaju se šta je to ispod? (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Voditeljka Dragana Kosjerina oduševila je gledaoce kraj malih ekrana jednostavnom, ali atraktivnom odevnom kobinacijom.

Voditeljkin sako bio je takav da se minimalno, ali dovoljno video dekolte, a gledaoci su polemisali da li se ispod njega nazire crni veš ili korset ili nema ništa.

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi kažu da Kosjerina nikad bolje nije izgledala.

"Prelepa žena", "Šta je ispod sakoa?", "Gledao bih je ceo dan i bez tona", "Fatalna žena", "Šta god da nosi ispod sakoa odlično pristaje uz ovo", neki su od komenatara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dragana je u emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine.

Oni su plairali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Kosjerina napravila bujnim poprsjem haos na mrežama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading