LOŠE VESTI iz doma VERICE RAKOČEVIĆ: Kreatorka obolela, otkriveni svi detalji bolesti, mislila da se njoj ovo nikada neće desiti!

Autor:

Zabava

28.02.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Verice Rakočević narušio koronavirus!

LOŠE VESTI iz doma VERICE RAKOČEVIĆ: Kreatorka obolela, otkriveni svi detalji bolesti, mislila da se njoj ovo nikada neće desiti!

Foto: instagram.com

Zdravstveno stanje Verice Rakočević narušio je korona virus. Kako je tokom gostovanja u jednoj emisiji Verica otkrila, iako je primila sve tri doze vakcine, pre nekoliko dana izašla je iz karantina, jer je bila obolela od koronavirusa.

Govoreći o svojoj energiji, poslu i svakom svom danu, Verica je otkila da je ipak na kratko bila usporena:

- Ja nikad nisam umorna. I sada kada sam, bez obzira na sve tri vakcine, jedno 15 dana preležala koronu u nekom blažem obliku. Zbog svojih godina čuvam se post kovid eventualnih manifestacija, pa Veljko kaže kada nešto radim po kući "Jesi se umorila?", ali ja se nikad ne umorim i ne znam do kad će to da traje, a mislila sam da se meni ovo nikada neće desiti - rekla je dizajnerka.

Zdravstveno stanje Verice Rakočević bilo je narušeno, ali se ona uspešno oporavila, uz svu ljubav i negu svog supruga Veljka, a sada je potpuno spremna da se ponovo pridruži najmlađem mezimcu, unuku Nikši u Njujorku, u koji odlazi za nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading