NIKOLA ROKVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: Pevača preplavila osećanja nakon što je Marinko posthumno odlikovan! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni Marinko Rokvić je danas odlikovan zlatnom medaljom, a Nikola Rokvić se oglasio i poslao emotivnu poruku.

NIKOLA ROKVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: Pevača preplavila osećanja nakon što je Marinko posthumno odlikovan! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je odlikovao posthumno legendarnog pevača Marinka Rokvića zlatnom medaljom za postignute rezultate u kulturnim delatnostima.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/alo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručuje zlatnu medalju Slavici Rokvić

Marinko je snimio 21 album i izdao desetak singl ploča, pa je na praznik Sretenje Gospodnje odlikovan zlatnom medaljom, koju je primila njegova supruga Slavica Rokvić.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/rokvicslavica

Marinko Rokvić i Slavica Rokvić

Nikola Rokvić je podelio ovaj snimak na svom Facebook nalogu, a možemo videti da su Slavici krenule suze na oči kada je primila ovu predivnu medalju.

 

 

- Danas na veliki hrišćanski i državni praznik Sretenje Gospodnje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je posthumno našeg oca Marinka zlatnom medaljom za postignute rezultate u kulturnim delatnostima posebno u oblasti muzičke umetnosti. Osećanja su pomešana, radost i tuga, ponos i zahvalnost. Najveća je ipak Ljubav, Ljubav koju je naš Marinko imao prema pravoj narodnoj pesmi, izvornoj muzici, Ljubav koju je pružio i nama kao njegovim naslednicima! Nama ostaje da tu Ljubav negujemo i umnožavamo, delimo i širimo! - napisao je Nikola na ispod objave.

Republika

Foto: instagram.com

Marinko Rokvić i Slavica Rokvić

Podsetimo, Marinko Rokvić je preminuo u 68. godini 6. novembra 2021. godine nakon borbe sa rakom pankreasa. Sahranjen je 11. novembra na Novom Bežanijskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SREČKO Šubaša

15.02.2022 19:11

Počivao u miru božjem sućut obitelji i prijateljima