VERILA SE PEVAČICA ZVEZDA GRANDA: Tamara čeka dete sa 15 godina STARIJIM kolegom, a sada se pohvalila skupocenim PRSTENOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Selimović se verila za Emirom Habibovićem.

VERILA SE PEVAČICA ZVEZDA GRANDA: Tamara čeka dete sa 15 godina STARIJIM kolegom, a sada se pohvalila skupocenim PRSTENOM! (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Zvezda Granda, Tamara Selimović objavila je na svom Instagram nalogu da se verila sa svojim 15 godina starijim izabranikom, Emirom Habibovićem, sa kojim čeka bebu.

 

 

Tamaru je Emir zaprosio za Dan zaljubljenih, koji su proveli na primorju.

 

 

- Baš se nisam nadala ovome sinoć. Bili smo na večeri i u povratku je samo stao pored mora, jer su se on i njegova sestra navodno dogovorili da palimo lampione. Ustvari oni su sve već isplanirali i tu me je čekalo iznenađenje gde je on počeo da peva i gde me je zaprosio - otkrila je Tamara za "Grand Online".

 

 

Pevač Emir se takođe oglasio nakon ove veridbe, a njegovi reči su rasplakale mnoge:

 

 

- Ljubavi, mene ne zanima šta će ko reći, mene ne interesuju ljudi koji se tuđim životima bave! Ja znam samo jedno, da sam ovo prvi put u svom životu uradio, prvi put tebe pitao da budeš moja žena, prvi put sa punom dušom srcem i svim ostalim što bi se moglo reći. Naš blagoslov od Boga je naše dete koje nam dolazi, a ovo je jedan znak pažnje koji svaki muškarac mora uraditi za ženu koja je sve to zaslužila, a to si ti Tamarice moja! Volim te - napisao je pevač u opisu fotografije, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading