DA SAM ALEKSANDAR VUČIĆ: Poznati do suza nasmejali predsednika Srbije, Jovana Jeremić sve pripremila!

Autor:

Zabava

13.02.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je ovog jutra iznenadila predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DA SAM ALEKSANDAR VUČIĆ: Poznati do suza nasmejali predsednika Srbije, Jovana Jeremić sve pripremila!

Foto: TV Pink

Jovana Jeremić je ovog jutra ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a voditeljka je pripremila anketu kako bi iznenadila našeg predsednika.

Republika

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Naime, Jovana je pripremila video na kom poznate ličnosti odgovaraju na pitanje "Da ste Aleksandar Vučić šta biste prvo uradili?", a pevači Aca Lukas, Zorica Brunclik, Dušica Jakovljević i Nada Topčagić su dali svoje odgovore i time nasmejali predsednika.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas priča o Aleksandru Vučiću

- Da sam predsednik Vučuć, srušio bih Beograd na vodi, šta će nam? Recimo, istopio bih spomenik Stefanu Nemanji, šta će nam spomenik, kad možemo da prodamo bakar? Kao što smo prodali 2006. godine kad smo prodali sve prozore i vrata sa medicinskih ustanova u Srbiji, pa prodali bakar i stavili PVC stolariju. Što da idemo autoput Čačak - Beograd 45 minuta, kad možemo četiri sata? Neću ni da idem, ako ne putujem četiri sata, šta je 45 minuta? Šta će nam Air Srbija? Što da letimo sa aerodorma Nikola Tesla, kad možemo iz Budimpešte? Lepo idemo do tamo. Sve u svemu, daj da se vratimo iz ovog 21. veka, u sedamdesetu godinu. Zašto da imamo sve kad možemo da nemamo ništa? Znači lepo, ja da sam Aleksandar Vučić, sve bih to poništio i onda bi svi došli kod mene i rekli: "Dobro, bre, Vučiću, šta si ti napravio ovde?". Pošto sad niko ništa ne vidi. Što da nešto pravimo kad niko ne vidi šta smo uradili? - rekao je Lukas, na šta se Vučić nasmejao.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Zorica Brunclik priča o Aleksandru Vučiću

- Pozvala bih sebe u predsedništvo na čašicu razgovora. Da i ja doživim čast da me primi predsednik kao što je mnoge glumce, sportiste, pevače, popa, roka, džeza... Da budem počastvovana njegovim pozivom. Nadam se da ne smeta što živim u Krnjači koja je blizu Borče - rekla je Zorica.

Republika

Foto: republiaka.rs

Dušica Jakovljević voditeljka

- Ja bih jedan dan odvojila za sebe. Mislim da mu to i te kako treba, da ugađa sebi, kao što ugađa građanima Srbije i da taj dan ne radi ništa. Da isključi sve telefone... Ali mislim da u njegovom slučaju to nikako nije moguće - poručila je Dušica.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Topčagić priča o Aleksandru Vučiću

- Sklonila bih sve ljude oko sebe, koji ne zaslužuju moju podršku - bila je kratka Nada, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading