INDIRA RADIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Nije dobro kad iskačete iz frižidera, tražim svoj MIR!

Autor:

Zabava

11.02.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić je otkrila zašto se povukla sa javne scene.

INDIRA RADIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Nije dobro kad iskačete iz frižidera, tražim svoj MIR!

Foto: instagram.com/sakopolumenta

Indira Radić je već dugi niz godina na javnoj sceni, a odlučila je da se na neko vreme povuče iz javnosti jer je, kako kaže, sita svega.

- Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - ispričala je Indira za Alo, a onda je dodala i da sarađuje sa svojim sinom Severom:

Republika

Foto: instagram.com/indiraradicofficial

Pevačica Indira Radić

- Moj sin radi na mojoj karijeri, mi smo jedna mala muzička porodica, zajedno stvaramo. Sa Severom se zasad dobro razumem, postao je zreliji i iskusniji, tako da trenutno ne postoje te neke nesuglasice koje smo imali na početku - priča Indira.

Pevačica se potom osvrnula i na njen život i finansije, ali i na fizički izgled i negu lica.

- Što se finansija tiče i zarade, to je naša privatna stvar, ne dugujemo nikom ništa i to nam je jako bitno jer živimo skromno i mirno, kao i većina porodica u Srbiji. Vodim računa o sebi i svom zdravlju jer niko nije umro star i zdrav. Često idem na kontrole, posećujem kozmetičke salone i radim sve na prirodnoj bazi, jer ne želim da u svojoj 55. godini, koliko sada imam, izgledam kao da imam 80, ali ni kao da imam 30 godina - rekla je Indira, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading