JEZIVA SUDBINA MONTENIGERSA: Gatara predvidela pevačevu smrt, a za sve je kriv Nigor?!

Autor:

Zabava

11.02.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Lazić, poznatiji kao Nigor, smatra da je grupa "Montenigersi" bila osuđena na propast.

JEZIVA SUDBINA MONTENIGERSA: Gatara predvidela pevačevu smrt, a za sve je kriv Nigor?!

Foto: printscreen/instagram.com/niggorlegalazić

Bivši fudbaler Niša Saveljić je u centru skandala nakon što ga je legendarni košarkaš Vlade Divac pretukao jer je slao poruke njegovoj ćerki Petri, a malo ko zna da je njegov brat pokojni reper Nebojša Nebo Saveljić (28).

Nebojša je bio član grupe "Montenigersi" iz Kotora, a poginuo je 1999. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori. Ovu grupu je od početka proganjalo prokletsvo, a od tri člana ostao je živ samo Igor Lazić, dok su Nebojša Saveljić i Duško Nikolić umrli.

Prvi album su izbacili 1996. godine pod nazivom "Tajna marenda", a nedugo nakon toga je Duško preminuo od leukemije. Drugi album izdali su nakon dve godine pod nazivom "Allboom".

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Igor Lazić Nigor

Nakon Nebojšine smrti, Nigor je oformio organizaciju "Sky Forever", čiji je primarni cilj borba protiv vožnje u pijanom stanju, a slogan im je bio "Ne brže od života".

- Na Duletovoj sahrani ja sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao... Ja sam hteo da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari... - ispričao je Nigor za Balkan Info, a istakao je da je jako čudno to što je ceo drugi album bio neki vid predskazanja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Igor Lazić Nigor i Nebojša Saveljić

- Od samog naslova albuma "Allboom" - Sve je puklo. Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji kaže - Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti... Onda se to Nebojši nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo - Dok me starost ne počisti. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio - ispričao je Nigor i dodao:

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Igor Lazić Nigor

- Na kraju pesme "2028" Nebojša me pitao hoćemo li preživeti, a ja mu odgovaram - Ne, ne, ti nećeš preživeti... To se obraća kao neki demon. Onda u pesmi "Tako ti je mala moja" koja je parodija "Bijelog dugmeta" kod nas stoji - Ej, stani, stani jadan ... I čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila tom liku - Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori... Bilo je preživelih koji su to posvedočili. A posebno pesma - Voljeli bi da si tu - koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo... Stih koji peva Nebojša ide - Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti - ispričao je Nigor, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading