ONA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Poznata glumica iznela sve DETALJE veze sa pevačem, a evo koju čuvenu pesmu joj je posvetio! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić je pre mnogo godina bio u vezi sa glumicom Jasnom Orneli Beri.

ONA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Poznata glumica iznela sve DETALJE veze sa pevačem, a evo koju čuvenu pesmu joj je posvetio! (FOTO)

Foto: youtube.com

Zdravko Čolić već dugo godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve ćerke, Unu i Laru, međutim, malo ko zna da je pevač bio ludo zaljubljen u jednu glumicu.

Republika

Foto: Soultime media

Zdravko Čolić pevač

Naime, Jasna Orneli Beri je bila Čolina prva ljubav, a ono su se upoznali početkom sedamdesetih godina u Sarajevu, a rodila se ljubav na prvi pogled.

 

 

Za njih se tada pričalo da im je ljubav velika i iskrena, a o ovoj epskoj ljubavi pričala je i sama Jasna, ali nakon 47 godina:

 

 

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je glumica za jedan bosanski medij.

Republika

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić pevač

Jasna je tada istakla da su se prvi put nakon raskida sreli u Beogradu posle rata:

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - rekla je tada Jasna i nastavila:

 

 

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je ona, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading