SAMO ĐOKOVIĆ ZNA DA LI JE LAŽIRAO REZULTATE: Ne prestaje DRAMA u vrhu svetskog tenisa!

Autor:

Sport

11.02.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati Đokovićevog testa na koronavirus i dalje zaokupljuju pažnju svetske javnosti!

SAMO ĐOKOVIĆ ZNA DA LI JE LAŽIRAO REZULTATE: Ne prestaje DRAMA u vrhu svetskog tenisa!

Foto: AP Photo/Andy Brownbill

Novak Đoković i Fabio Fonjini

Novak Đoković nije dobio šansu da brani trofej na ovogodišnjem Australijan openu. Njega su australijske vlasti nakon 11 dana torture deportovale iz Australije pod izgovorom da predstavlja rizik za javno zdravlje. 

Ako nekome i nije bilo jasno da iza svega stoji politika, takvih sada gotovo da nema. Bilo kako bilo, šteta je načinjena, i ostaje samo žal za propuštenom šansom u Melburnu.

- Sve je bilo jako suludo. Zvao sam ga kada je Đoković proteran iz Australije. Borio se jer je znao da može da promeni situaciju. Tužno je - rekao je Fonjini.

I Fonjini priznaje da nastup Novaka Đokovića u Melburnu predstavlja nešto specijalno.

- Više se pričalo o tome nego o tenisu na samom Grend slemu. Istina je samo da bih voleo da sam ga video kako igra - izjavio je Fonjini.

Foto: Tanjug/AP

Fabio Fonjini

Upitan je Italijan i šta misli o spekulacijama na račun PCR testa koji je Đoković priložio australijskim vlastima.

- Samo Đoković zna da li je imao koronavirus ili nije. To je privatna stvar i ne želim da pričam o tome - zaključio je Fonjini.

Fonjini se trenutno takmiči na turniru u Buenos Ajresu. On bi danas trebalo da izađe na teren u okviru četvrtfinala u kome će mu protivnik biti Federik Delbonis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sj

11.02.2022 14:52

Đoković je manipulisalo PCR test. Tragedija je da iako je to učinio nasilno ide dalje kao da se ništa nije dogodilo. Strasan čak nisam. Nije jedini. Boris Johnson je još jedan primer osiljenog lažova. Iskreno se nadam da će platiti cenu bahatog siledzijstva. Treba oni, i njima slični da nestanu sa javne scene. Ako ima pravde v

Odgovori 4 12
Ненад

18.02.2022 15:28

@Sj - О каквој ти" присили" причаш?? Ти живиш у неком "свом" свету. Жалосно..