NIJE U IGRI SAMO PRVO MESTO: Đokovića u martu očekuje STRMOGLAV pad na ATP listi!

Autor:

Sport

10.02.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković mogao bi da padne čak pet mesta na ATP listi!

NIJE U IGRI SAMO PRVO MESTO: Đokovića u martu očekuje STRMOGLAV pad na ATP listi!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković pred sobom ima gotovo nemoguć zadatak u odbrani prvog mesta ATP liste.

Pred njim se prvo nalazi turnir u Dubaiju koji mora da osvoji, i da se nada da Medvedev neće osvojiti Akapulko kako bi ostao na prvom mestu.

A onda u martu sledi neizbežno.

S obzirom da Đoković nije vakcinisan, a da se potvrda o imunizacija postavlja kao uslov za ulazak u SAD, za očekivati je da najboljeg tenisera sveta nećemo gledati na Mastersima u Indijan Velsu (10. mart - 20. mart) i Majamiju (21. mart - 3. april).

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniseri koji dišu Novaku za vrat na ATP listi gotovo da ne brate nikakve bodove na američkoj turneji, na kojoj se ukupno može skupiti 2000 bodova (1000 za svaki Masters), pa se kao neizbežan ishod za Đokovića nameće gubitak prvog mesta.

Danil Medvedev i Aleksandar Zverev će ga gotovo sigurno prestići, dok bi Stefanos Cicipas i Rafael Nadal mogli da dođu na samo nekoliko bodova od Đokovića.

Tako bi sprski teniser u veoma kratkom roku mogao da završi čak na petom mestu ATP liste, što bi bio njegov najgori plasman od avgusta 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lale

16.07.2023 18:18

Novak poklanja gemove i setove. Posle se iz sve snage vadi da pobjedi.