VAKCINISANI ĐOKOVIĆ RUŠI NADALOVE SNOVE: Španci u PANICI nakon Novakove prijave za turnir - zahuktava se GOAT trka!

Autor:

Sport

09.02.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji sa strahom izveštavaju o eventulanom nastupu Novaka Đokovića na Indijan Velsu.

VAKCINISANI ĐOKOVIĆ RUŠI NADALOVE SNOVE: Španci u PANICI nakon Novakove prijave za turnir - zahuktava se GOAT trka!

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Federer i Nadal

Najbolji teniser sveta i dalje je prijavljen za predstojeći Masters u Indijan Velsu koji je na programu od 10. do 20. marta.

Kao uslov za ulazak u SAD i dalje je potrebna potvrda o imunizaciji, pa španski mediji sa strahom spekulišu o Đokovićevim eventualnim planovima.

 

 

- Srbin treba da primi sve doze vakcine koja je uslov za ulazak u SAD. Indijan Vels, koji će se održati od 10. do 20. marta, mora da ispoštuje sve medicinske uslove. A Novak Đoković, čija je nevakcinacija bila javna i ozloglašena, nalazi se na preliminarnoj listi turnira. To ne garantuje da će on biti prisutan, ali je još jedan korak ka rešavanju ovog pitanja - pišu španski mediji.

Đoković trenutno ima 37. Masters titula na svom kontu, dok Nadal ima jednu manje, pa je jasno da svim silama želi da dostigne ovaj važan rekord u "GOAT" trci.

Foto: Tanjug/AP

"Velika trojka"

Za ovogodišnji Indijan Vels prijavljeni su i Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, Rafael Nadal, kao i srpski igrači Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović.

Inače Novak bi mogao da se pojavi i na Rafinom domaćem Mastersu u Madridu, s obzirom da su mu organizatori tog turnira već priredili toplu dobrodošlicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mihajlo

10.02.2022 09:40

Nole mi je bio drag kao sportista ali sad vise ne postoji

Odgovori 2 14
Peđa

10.02.2022 12:03

Nole, zar te nije sramota? Bljak.

Odgovori 0 10