BRITANAC STAVIO TAČKU NA SLUČAJ "ĐOKOVIĆ"! Priča oko Gren slema i učešća Novaka je završena!

Autor:

Sport

31.01.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković proteran je iz Melburna uoči početka Australijan opena na kome mu nije bilo dozvoljeno da napadne 21. Gren slem trofej. Umesto njega u knjigu istorije upisao se Rafael nadal pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim sa 3:2.

BRITANAC STAVIO TAČKU NA SLUČAJ "ĐOKOVIĆ"! Priča oko Gren slema i učešća Novaka je završena!

Foto: Tanjug/AP

U tekstu pod nazivom "Trijumf Rafaela Nadala je zadivljujuć, ali odsustvo Novaka Đokovića baca neizbežnu senku", novinar britanskog Telegrafa Oliver Braun analizirao je dešavanja koja su obeležila ovogodišnji Australijan open:

- Zapanjujuće, nečuveno, bez premca: 21. velika titula Rafaela Nadala, proizvod njegove prve pobede posle 0:2 u setovima nakon skoro 15 godina, jeste sve ovo i više od toga. Ipak, bilo je mučno gledati direktora turnira Krega Tajlija kako pokušava da uživa u veličanju Španca. Upravo je Tajlijeva umešanost u debakl Novaka Đokovića, situacija u kojoj je devetostruki šampion deportovan iz Australije i ponižen, bacila senku na jedan od najvećih teniskih podviga. Da biste bili najbolji, morate pobediti najbolje, što je uslov koji u Nadalovom slučaju ostavlja najmanju mrlju pored ovog finala. Rus nije bio najbolji igrač sa kojim je mogao da se suoči. On je bio najbolji vakcinisani igrač. Najveća opasnost za Nadalove šanse ka ovom 21. grend slemu bila je, kao što je svima poznato, 15.000 kilometara daleko, u Beogradu - ocenjuje Braun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading