PROMENIO PLOČU: Nakon čestitke, Nadal poslao moćnu poruku NOVAKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velikog preokreta u finalnom meču, Rafael Nadal je stigao do trofeja na Australijan openu, a dan kasnije u tradicionalnom intervjuu pozirajući u parku uz "Normanov trofej" dotakao se i poruke koju je dobio od Novaka Đokovića.

PROMENIO PLOČU: Nakon čestitke, Nadal poslao moćnu poruku NOVAKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Upitan upravo o rivalstvu, Rafael Nadal je rekao sledeće:

- Uvek smo poštovali jedni druge, mislim da razumemo rivalstvo na pozitivan način. Da, dobio sam mnogo poruka, žao mi je što nisam mogao svima da odgovorim još. Ali, osećam se ponosnim zbog toga kako smo se ponašali tokom našeg rivalstva tokom čitave naše karijere. Na kraju krajeva, to je samo igra. Uspeli smo da ostvarimo više nego što smo sanjali kada smo bili deca. Na kraju, nije bitno da li imate jedan slem više u odnosu na druge, ili ako neko završi sa 23, a neko sa 21. Mislim da smo uradili mnogo bitnih stvari za naš sport, ostvarili smo san i uživamo. Srećan sam da sam deo ove ere koja je specijalna za naš sport - rekao je Nadal.

 

 

Sem što je prestigao Federera i Novaka Đokovića osvojivši 21. Grend slem, Španac se izjednačio i sa Srbinom koji je do juče bio jedini aktivni teniser sa po makar dve titule na svim slemovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading