PONOVO SIPA SO NA RANU: Beker još jednom ZABIO NOŽ U LEĐA Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

31.01.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završetka finalnog meča ovogodišnjeg Australijan opena, nekadašnji trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, za "Eurosport" je načinio najnoviji gaf.

PONOVO SIPA SO NA RANU: Beker još jednom ZABIO NOŽ U LEĐA Novaku Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Naime, Boris Beker je istakao da je u nedelju 30. januara ispisana nova stranica teniske istorije:

- Bio je ovo dan kao stvoren za istoriju. Nismo imali Nadala u top četiri favorita pre dve nedelje. Bio je spreman, dobio je pripremni turnir u Melburnu. Pre toga, bio je povređen pola godine. Sada smo svi mudriji, jer Rafa je oborio rekord i ispred je Federera i Đokovića - istakao je Beker.

Trostruki šampion Vimbldona smatra da greše svi koji smatraju Rafaela Nadala igračem šljake.

- Greše svi oni koji ga i delje zovu kraljem šljake. On je pobeđivao na svakoj podlozi i svakom grend slemu barem po dva puta. On je najuspešniji teniser svih vremena, to sad možemo jasno i glasno da kažemo - zaključio je bivši trener Novaka Đokovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
nesa151

31.01.2022 12:21

UREDNICI ;NOVINARI;MODERATORI ja SRBIN od 80 godina i moje drustvo VAS uljudno moli da vise ne objavljujete izjave prave hitlerovske rase zute kose a mrzi SRBE,Taj covek je PETA KOLONA ZAPADA.Koji uspeh u odnosu na stotine drugih tenisera njemu daje za pravo da sudi PORODICI DJOKOVIC?(jedan dan hvali kao bio trener onda je NOVAK i najvise nazadovo)Taj covek MRZI SRBE I ZNA DA SMO JOS U RATU A NEMOGU NAM NIGDE NISTA!Najljubaznije Vas molim objavite ovaj komentarJER TO JE ISTINA!

Odgovori 19 11
Ma sta se tripujes

01.02.2022 01:24

@nesa151 - Zemljace popij neki lek za smirenje i pusti tenis i lupkanje loptice od koje ti samo dobijas stres.Mediji su tu da pale ovcice kao sto si ti.Pojacaj dozu!