FANTASTIČNE VESTI IZ FRANCUSKE: Novak Đoković BRANIĆE titulu na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

10.02.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković imaće priliku da brani titulu na Rolan Garosu!

FANTASTIČNE VESTI IZ FRANCUSKE: Novak Đoković BRANIĆE titulu na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon deportacije iz Australije postavilo se pitanje na kojim će turnirima do kraja godine Novak Đoković moći da nastupi.

Kako trenutno stvari stoje, a prema postojećim merama koje vladaju u državama koje organizuju preostala tri grend slema u sezoni, Đoković bi mogao da nastupi samo na Vimbldonu.

Međutim, prema novim informacijama koje stižu iz Francuske, u planu bi mogao da bude i Rolan Garos.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa Kupom musketara

Prema važećim pravilma za nastup na pariskoj šljaci trenutno je potrebna potvrda o potpunoj imunizaciji, što ne znači da će ona biti potrebna i krajem maja, kada se održava turnir.

Alan Fišer, francuski šef za Kovid strategiju, izjavio je da bi u toj zemlji ipak mogla da budu promenjena pravila pre Rolan Garosa, zabeležili su tamošnji mediji, a prenosi britanski "Ekspres".

Gabriel Atal, portparol vlade Francuske, dao je svoj komentar na najave Alana Fišera.

- Postoje kovid mere koje i dalje važe, ali se postepeno ukidaju. Uvek smo govorili da želimo da ukinemo kovid propusnice za vakcinisane čim situacija u bolnicama to dozvoli - izjavio je Gabriel Atal.

Ukoliko brojke to dozvole mere će sigurno biti ukinute.

- Profesor Fišer je rekao da su projekcije takve da bismo mogli u martu ili aprilu da ukinemo propusnice koje važe samo za vakcinisane. Naravno da to želimo - naveo je Atal, a prenosi "Koneksion Frans".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading