MINA KOSTIĆ OTKRILA TAJNE IZ BRAKA SA IGOROM IKSOM: Pevačica bez dlake na jeziku progovorila o LJUBAVNIM BRODOLOMIMA!

Autor:

Zabava

10.02.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić je progovorila o svojim ljubavnim brodolomima.

MINA KOSTIĆ OTKRILA TAJNE IZ BRAKA SA IGOROM IKSOM: Pevačica bez dlake na jeziku progovorila o LJUBAVNIM BRODOLOMIMA!

Foto: Youtube/Grand Magazin Tv Grand, ST/D. Kadić

Pevačica Mina Kostić nikada nije krila da joj u ljubavi nisu cvetale ruže i da je bilo stresnih situacija iz koje je izvukla životne lekcije, a ističe da je sve bio njen izbor iako nekada nije mogla da se nosi sa tim.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić pevačica

- Pa jesam, ali to je sve bio moj izbor, e sad što ja nisam znala da se nosi sa tim, to je nešto drugo. On te gleda u oči i laže te, ali sam se pomirila sa tim. Svi oni su bili tu sa jednom namerom da ja naučim jednu lekciju, i samo sam se lepo zahvalila, i sad sam srećna i zahvalna svima njima i sve ih pozdravljam, hvala im na lekcijama... Sad trenutno nemam muškarca, niti me interesuje. Volela bih da se neko sličan meni pojavi, ali baš da je sličan meni u svakom smislu - rekla je pevačica u emisiji "Grand magazin".

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Mina Kostić pevačica

Mina je dodala da joj je drago što sa kolegom Igorom Kostićem, poznatijem kao Igor X, ima ćerku Anastasiju.

Republika

Foto: Republika

Mina Kostić pevačica

- Mislim da sam ja više zbog svih tih pređašnjih veza imala problema, Igor je jedan miran tip, on je Vaga i kod njega je sve onako lagano, on spava dugo, to je bio razlog da ja nisam mogla da izdržim. On je čovek koji leže tek oko 4, 5 i ja isto ako to činim, navikla sam ranije da se budim, pa ko bi gajio dete da smo oboje spavali do 2. On je drugačiji temperament, ja sam drugačiji... Ja sam se sad smirila, ali sve u svemu je dobar čovek i drago mi je da imam sa takvim čovekom dete, znala sam da će on da bude otac moga deteta i bog to namesti tako - završila je Mina, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading