KUHINJSKIM NOŽEM ZAKLAO ŠEST ČLANOVA PORODICE! Svi su spavali, majku je ubo u glavu i vrat, traje borba za život! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

11.02.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv zločin dogodio se u američkoj državi Filadelfiji, a zasad nije otkriven motiv zbog čega je napadač pobio pola sopstvene porodice i to pred decom koja su tada bila u kući užasa.

KUHINJSKIM NOŽEM ZAKLAO ŠEST ČLANOVA PORODICE! Svi su spavali, majku je ubo u glavu i vrat, traje borba za život! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najnoviji zločin potresao je Filadelfiju/Ilustracija

Neimenovani dvadesetdevetogodišnji monstrum ubio je u noći između četvrtka i petka u američkom gradu Kensingtonu u Filadelfiji najmanje šest članova jedne porodice i to dok su bili na spavanju. 

Kako prenose mediji, u pitanju je njegova porodica, a navodno je za brutalan zločin koristio dva kuhinjska noža. Nedugo posle zločina je uhapšen, pa su čak i televizijske kamere na kratko uspele da uhvate njegov lik. 

Žrtve su starosti između 26 i 46 godina, a njihova imena još nisu obelodanjena. 

Jedna četrdesetšestogodišnja žena, za koju se veruje da je majka ubice, bori se za život nakon što ju je on, takođe, nožem ubo u glavu i vrat. 

- Ima još povređenih i oni su uglavnom u relativno stabilnom stanju - preneo je britanski Dejli mejl. 

Republika

Foto: Printscreen

Monstrum je uhapšen nedugo nakon zločina, u četiri sata ujutru 

- Napadač je pronađen nedaleko od kuće, tri bloka dalje od mesta zločina, i to zahvaljujući opisu preživelih rođaka koji su pozvali policiju - naveli su još mediji.  

Kako je otkriveno, i on je na telu imao vidljive rane, pa se veruje da su one ili nastale dok je ubijao nesrećne ljude ili je pokušao da namerno povredi samog sebe. 

- U trenutku napada je u kući bilo i nekoliko dece, ali ona nisu povređena - otkrili su reporteri. 

Iz policije je rečeno da motivi zločina još nisu jasni, kao i da se monstrum branio samo ćutanjem. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading