PEVALA JE TITU, A ONDA JE ULETELA POLICIJA: Poznatoj pevačici UMRLA cela porodica, a smrt je dočekala u BEDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska pevačica Latifa Kujović Nafija je imala tragičan život.

PEVALA JE TITU, A ONDA JE ULETELA POLICIJA: Poznatoj pevačici UMRLA cela porodica, a smrt je dočekala u BEDI! (FOTO)

Foto: Printscreen

Latifa Kujović Nafija je bila crnogorska pevačica, a važila je za najlepšu pevačicu prelepog glasa. Latifa je rođena u Beranama, a put ka muzici joj je bio iznenadan. Započela je svoju karijeru u Sarajevu kada je srela čuvenu pevačicu Divnu Kostić.

Republika

Foto: Printscreen

Latifa Kujović Nafija

- Ona me je povukla da pevam. Punih 30 godina sam pevala i živela po hotelima. Nema grada u bivšoj Jugi u kom nisam nastupala. Pevala sam i u Trstu, onu staru “Sejdefu majka buđaše”. Kakvo je to bilo vreme, kakvi ljudi. Ovo je danas sve je… Kakva muzika, takva i država - govorila je Nafija svojevremeno.

Nafija je imala i tu čast da zapeva Josipu Brozu Titu, a od muzike je zarađivala ogromne sume novca. 

Republika

Foto: printscreen

Latifa Kujović Nafija

- Pevala sam Titu i Žarku, Titovom sinu. Napravio je skandal. Došla policija i pokupila ga - govorila je Nafija koja je tokom dugogodišnje karijere ostvarila prijateljstva sa mnogim političarima, a među njima je i nekadašnji predsednik Crne Gore, Blaža Jovanović.

Tokom dugogodišnje karijere Latifa je ostvarila prijateljstva sa mnogim političarima, a među njima i sa nekadašnjim predsednikom Crne Gore, Blažom Jovanovićem.

- Dok je majka bila živa, stizali su nam paketi i od Blaža Jovanovića. Još dva brata su mi umrla od ranjavanja, a sada treba na izbore da idem bosa. Vala, bosa neću ići - izjavila je tada pevačica, prenosi Espreso.

Republika

Foto: printscreen

Latifa Kujović Nafija

Pevačica je poslednjih godina života prodavala iznošenu garderobu, a sama je pričala da nije umela da štedi novac koji zaradi.

- Da nisam bila pametna i nastupala preko beogradske “Estrade”, danas ne bih imala ni za hleb i vodu. Nekada su dolazili “bujeri” da me slušaju, a danas me se niko i ne seća. Eto, obećali su i šporet da mi poklone, ali su izgleda zaboravili - govorila je pevačica.

Podsetimo, Latifa je preminula 2015. godina u rodnom mestu Berana, a sahranjena je na muslimanskom groblju na Jasikovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading