IZVAĐENO MI JE PET TUMORA, IMALA SAM KLINIČKU SMRT: Nada Obrić otkrila šta radi nakon OPERACIJA, a ovo je NAUČILA iz svega!

Autor:

Zabava

10.02.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nada Obrić se već dugo godina muči sa opakom bolesti, a koju je operisala čak tri puta.

IZVAĐENO MI JE PET TUMORA, IMALA SAM KLINIČKU SMRT: Nada Obrić otkrila šta radi nakon OPERACIJA, a ovo je NAUČILA iz svega!

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić je krajem prošle godine operisana od karcinoma po treći put, a date su joj prognoze da će živeti još mesec i po dana.

Foto: Republika.rs

Nada Obrić pevačica

Nadi su problemi krenuli kada je počela da oseća jake bolove u stomaku, pa se tako javila kod lekara gde joj je hitno urađena intervencija, međutim stanje joj se nije poboljšalo, piše Svet.

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić pevačica

- Jako loše sam se osećala. Ono što sam vremenom naučila je da slušam signale koje mi organizam šalje. Operisala sam se ovde, ali mi nije bilo bolje. Moja ćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Retko gde izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suvih šljiva i po sto orah, badem, sve što imam od koštunjavog voća i prelijem to medom - rekla je Nada, a prenosi Kurir.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Nada Obrić pevačica

Podsetimo, pevačica je prvi put operisala karcinom materice 1999. godine, a nakon toga je usledila još jedna operacija:

- Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, videla sam to. Ono što sam za sve ovo vreme naučila je da vreme ne smemo da bacamo niti da se nerviramo oko nebitnih stvari, već da živimo punom plućima - rekla je Nada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading