PREMIJERLIGAŠ OTIMA KOSTIĆA INTERU: Najbogatiji engleski klub ozbiljno zagrizao za srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

10.02.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kostić nalazi se na meti Njukasla!

PREMIJERLIGAŠ OTIMA KOSTIĆA INTERU: Najbogatiji engleski klub ozbiljno zagrizao za srpskog reprezentativca!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Poznato je da Filip Kostić samo čeka leto i zeleno svetlo od strane trenutnog kluba da predje u italijanski Inter. Sada je poznato da je još jedan klub zainteresovan za potpis srpskog krila.

U pitanju je Njukasl, jedan od najbogatijih klubova na svetu, na čijem čelu se nalazi saudijski šeik Mohamed bin Salman. "Svrake" su ove zime već kontaktirale Kostića, ali je on odbio njihovu milionsku ponudu.

Kako piše nemački "Bild" u Njukaslu su hteli samo da opipaju puls srpskog igrača, i on ostaje njihov prvi izbor za poziciju levog krila. U borbi za Kostićev potpis imaće milanski Inter sa kojim on koketira od prošlog leta.

 

 

Kostić ima ugovor sa Ajntrahtom do leta 2023. godine, pa je jasno da će Nemci morati da ga prodaju u sledećem prelaznom roku ako planiraju da zarade na njemu.

Filip Kostić je ove sezone na 23 utakmice za Ajntraht upisao tri gola i devet asistencija. Trenutna vrednost mu je 20.000.000 evra prema specijalizovanom fudbalskom portalu "Transfermarket".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading