OSTRVSKA JAVNOST OSTALA BEZ TEKSTA: Isplivale sve TAJNE legende Junajteda!

Autor:

Sport

10.02.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Runijev dokumentarac na "Amazon prajmu" uzburkao je ostvrsku javnost!

OSTRVSKA JAVNOST OSTALA BEZ TEKSTA: Isplivale sve TAJNE legende Junajteda!

Foto: AP Photo/Dave Caulkin

Runi i njegova supruga Kolin Runi u braku su već 13 godina, ali nije sve išlo tako sjajno za sve ove godine.

U mlađim danima legenda Junajteda imala je i te kako raskalašno ponašanje. To sve uzeto u obzir sa načinom rada ostvrske štampe, i jasno je da Kolin Runi nije bilo nimalo lako.

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi

Runi je u više navrata uhvaćen da koristi usluge prostitutki. Prvi put tokom 2004. godine, a zatim ponovo 2009. godine. Malo je falilo da se brak okonča, ali Kolin otkriva da nije bilo sve tako jednostavno kako izgleda.

- Znam da su ljudi pričali da smo ostali zajedno samo da bi održali porodicu na okupu. To je bio jedan deo toga, ali mi smo se takođe voleli. To se desilo, i da nisam mogla to da prebrodim, raskinula bih vezu - rekla je Kolin Runi.

Upleo se Runi u mlađim danima u loše društvo i probelme sa alkoholom, što je samo po sebi i dovodilo do loših odluka.

- Dovodio sam sebe u loše situacije, a kada si na pogrešnom mestu i prisutan je alkohol, onda ćes napraviti loše odluke. I onda ćes morati da snosiš posledice svojih odluka. To je ono što se dogodilo. To ne oduzima moju ljubav prema Kolin - izjavio je Runi.

U dokumentarcu osim o bračnim problemima, govori se i o burnom odrastanju Runija u Liverpulu, čuvenom gaženju Rikarda Karvalja, povredi koju je prećutao kako bi igrao na Svetskom prvenstvu, kao i meču rezervnih timova u kome se susreo prvi put sa Gerijem Nevilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading