OSVANULE EKSPLICITNE FOTORAFIJE POZNATOG PEVAČA: Supruga objavila GOLE kadrove sa Ljubom Perućicom, a ono što su radili u kadi je sve šokiralo! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica proslavio je Dan zaljubljenih sa svojom izabranicom Katarinom!

OSVANULE EKSPLICITNE FOTORAFIJE POZNATOG PEVAČA: Supruga objavila GOLE kadrove sa Ljubom Perućicom, a ono što su radili u kadi je sve šokiralo! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevač Ljuba Perućica objavio je šokantne fotografije sa njegovom izabranicom, a svi su ostali u šoku kada su ga videli u potpuno obnaženom izdanju. 

 

 

Naime, pevačena izabranica Katarina je objavila gole fotografije iz kade sa njim, a kometnari su se samo nizali. Povod ovakvog fotografisanja je današnji Dan zaljubljenih, a pored ovih kadrova, njegova voljena mu se obratila dirljivim rečima, koje su sve dodirnule. 

 

 

Nije važno koji je datum i da li će vam voljena osoba danas doneti poklon ili buket cveća. Mnogo je važnije da se svakoga dana osećate srećno i voljeno, da ste uvek nasmejani i zaljubljeni i da se u nečijem zagrljaju osećate sigurno i spokojno, baš kao ja u njegovom - napisala je Katarina, na šta je Ljuba odgovorio ,,Volim te". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading