I LUNA STIGLA U RESTORAN NA DAN SLOBINOG VENČANJA: Đoganijeva i Marko ne skidaju osmeh sa lica, a za stolom imaju i društvo! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković izašli su na romantični ručak povodom Dana zaljubljenih.

I LUNA STIGLA U RESTORAN NA DAN SLOBINOG VENČANJA: Đoganijeva i Marko ne skidaju osmeh sa lica, a za stolom imaju i društvo! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/ D. Kadić

Pevačica i rijaliti zvezda Luna Đogani Dan zaljubljenih provodi u društvu svog supruga Marka Miljkovića, a on je odlučio da je izvede na romantičan ručak u jednom prstoničkom lokalu. 

Njih dvoje su se pohvalili na Instagramu kako se vole na današnji dan, te da je ovo za njih jedan od dana kada se prepuste sami sebi i uživaju u svakom trenutku. Njima je naravno društvo pravila i ćerkica Mia Miljković ovog puta, pa su svi zajedno proveli lepo vreme u restoranu. 

 

Podsetimo, na današnji dan Sloba Radanović izgovorio je sudbonosno ,,da" novoj supruzi Jeleni Đuričanin, a portal Republika.rs našao se na licu mesta i zabeležio dirljive trenutke novopečenih mladenaca. 

 

 

Nakon crkvenog venčanja Sloba se sa svatovima i mladom Jelenom uputio ka restoranu, gde su obavili svečani ručak u najužem krugu porodice. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin svadba

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ajde

14.02.2022 16:16

Boli ih Sloba.