ŠTA SE DEŠAVA NA MARAKANI? Navijači ustali protiv kluba!

Autor:

Sport

14.02.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su uspešno prolećni deo sezone i krenuli u poteru za trenutnom liderom superligaškog karavana.

ŠTA SE DEŠAVA NA MARAKANI? Navijači ustali protiv kluba!

Foto: Starsport

Na premijeri pred svojim navijačima, puleni trenera Dejana Stankovića, savladali su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0.

Dva dana pre odigravanja samog susrteta, rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana na spektakularan način najavilo je nastavak sezone. Uz vatromet i lasere crveno-beli su predstavili ekipu za koju smatraju da će i peti put uzastopno doneti šampionski pehar u vitrine kluba, a istovremeno, marketing Crvene zvezde je pokrenuo akciju u kojoj su spomenici po Beogradu bili ukrašeni šalovima crveno-belih boja.

 

 

Ovakva najava početka sezone, očigledno se nije svim navijačima i svidela, pa je jedan od pristalica crveno-belih na društvenoj mreži napisao:

- Prestanite ljudi, ideja je užasna. Prestanite jednostavno, molim vas.

Očigledno je da su ukusi različiti, a mnogi su i podsetili da su na ovakav način, kićenjem spomenika po Zagrebu, prethodne sezone mečeve svoje ekipe najavljivale pristalice zagrebačkog Dinama, Bed blu bojsi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading