POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Pregovori su u završnoj fazi, POTPIS pada u poslednjem trenutku!

Autor:

Sport

11.02.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju start prolećnog dela sezone. Od susreta sa Čukaričkim kreće potera za Večitim rivalom koji trenutno ima pet bodova prednosti, ali i pored činjenice da su sve misli usmerene ka tom susretu, rukovodstvo kluba još uvek nije reklo poslednju reč kada je prelazni rok u pitanju.

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Pregovori su u završnoj fazi, POTPIS pada u poslednjem trenutku!

Foto: Starsport

Kako se saznaje, novi član aktuelnog šampiona Srbije uskoro bi trebao da postane fudbaler TSC-a iz Bačke Topole, Mihajlo Banjac.

Trener Dejan Stanković upravo u Banjcu vidi idealno rešenje u veznom redu crveno-belih, a interesantno je napomenutu da je klub iz Ljutice Bogdana ovog fudbalera želeo i dok je on nosio dres Inđije. Međutim, "kockice se tada nisu poklopile" pa je mladi fudbaler krenuo put Bačke Topole.

Ovoga puta čini se da je došao trenutak da Mihajlo Banjac ponese crveno-belu opremu.

Ovako je Banjac polovinom decembra 2021. godine u superligaškom susretu matirao golmana Crvene zvezde Zorana Popovića:

 

 

Za tim iz Bačke Topole, Banjac je odigrao 45 mečeva i postigao deset golova, dok je pre toga u zeleno-belom dresu Inđije upisao 48 nastupa i dao šest pogodaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading