EDITI PREKIPELO, BESNA NAKON INCIDENTA U OBRENOVCU! Pevačica se oglasila nakon SKANDALA na nastupu: SNOSIĆE POSLEDICE!

Autor:

Zabava

14.02.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji se dogodio u Obrenovcu, oglasila se i Edita Aradinović.

EDITI PREKIPELO, BESNA NAKON INCIDENTA U OBRENOVCU! Pevačica se oglasila nakon SKANDALA na nastupu: SNOSIĆE POSLEDICE!

Foto: E-Stock

Pevačica Edita Aradinović za vikend je nastupala u Obrenovcu, gde je doživela neprijatnost kada ju je neko iz publike gađao, zbog čega je ona prekinula nastup i održala bukvicu mladiću.

- Ja sam došla ovde da pevam za vas. A neki seljak me je gađao. I ako se još jednom bude to desilo, ja odoh kući. Ne znam kako se zove dečko, videla sam ga tu. Ti mali majmune, ti si me gađao. Ne budi majmun, jer ja treba da odem u Beograd i da kažem da sam se dobro provela u Obrenovcu. A ja sam tebe videla, ne moraš sad da pričaš sa nekim drugim - rekla je Edita na nastupu, a sada se oglasila tim povodom i otkrila šta se tačno dogodilo:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Edita Aradinović nastup u Obrenovcu

- Da, nastupala sam u Obrenovcu i jedan nevaspitani klinac me je pogodio nečim na moje oči, nije se nadao da ću ga pogledati u tom trenutku. Nema tu mnogo priče, ne tolerišem nevaspitanje i bezobrazluk, nadam se da mu je ovo poslednji put, ali dešava se to često, nažalost. I svako ko se bude tako ponašao snosiće posledice, nego šteta jer je bilo baš lepo veče i energija! Velika ljubav za Obrenovac! - rekla je Edita za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading