UBIO NAJMANJE 32 BABE! Monstrum koji je nazvan Manijak sa Volge ridao u sudnici: NI SAM NE ZNAM KOLIKO SAM IH UDAVIO! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

14.02.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijski zločinac Radik Tagirov (39) je otac dvoje dece, a žrtve je pronalazio tako što se pretvarao da je socijalni radnik i ulazio im je u kuće.

UBIO NAJMANJE 32 BABE! Monstrum koji je nazvan Manijak sa Volge ridao u sudnici: NI SAM NE ZNAM KOLIKO SAM IH UDAVIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Radik Tagirov je ubijao bez milosti, zločini zgrozili Rusiju

Ruski vodoinstalater Radik Tagirov optužen je za ubistvo najmanje 32 starice u periodu od dve godine.

Kako javlja Dehli mejl, 39-godišnji muškarac, nazvan "daviteljem starica", žene je ubijao tokom svog dvogodišnjeg krvavog pohoda. Jezive zločine počinio je na širokom području istočno od Moskve. Najviše ubistava, njih jedanaest, dogodilo se u Kazanu.

Objavljeni su i detalji stravičnih zločina Radika kog su prozvali i "manijak s Volge". Reč je o ocu dvoje dece koji se pretvarao da je socijalni radnik. Dolazio bi na kućna vrata starica i pretvarao se da želi da im pomogne. One bi ga puštale u kuću, a on bi ih odmah napao. Često ih je davio golim rukama ili gušio odećom, nakon čega bi im ukrao ušteđevinu. Istražiteljima je priznao zločine.

- Davio sam ih rukama, zahvatio bih ih s leđa i držao dok ne padne - ispričao je monstrum pred sudijom.

Ubistva su se dogodila u periodu od 2011. do 2013, a žrtve su bile u dobi od 75 do 91 godine. Ipak, istražitelji još proveravaju mogućnost da ima više žrtava. Ubica je, naime, godinama bežao policiji i pritvoren je nakon više od 10.000 upoređenih genetskih analiza koje su otkrile njegov genotip u policijskim bazama podataka.

- Plakao je dok je priznavao zločine - rekli su iz policije i otkrili da je naveo kako ni sam nije siguran koliko je starica usmrtio.

Iako se u ranijim izveštajima tvrdilo da su neke žrtve silovane, optužen je samo za usmrćivanje žrtava.

- Analize bioloških tragova s mesta događaja potvrdile su da je samo jedna osoba počinila ta stravična nedela - potvrdila je portparolka tužilaštva Svetlana Petrenko.

Takođe, portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk rekla je kako su policija, kao i časnici FSB, bili uključeni u istragu.

- Predstavljao se kao državni funkcioner pa su ga starice primale u stan. Nakon toga bi ih ubio, ukrao sve dragocjenosti i novac i pobegao - objasnila je Volkova.

Dodala je da je muškarac, odranije poznat policiji, a pritom je imao vrlo uverljiv pristup i lako je sticao poverenje starijih osoba. Osim u njegovom rodnom Kazanu, zločine je činio u Baškortostanu, Čuvašiji, Udmurtiji, Mari Elu, Permeu, Samari, Saratovu, Nižnji Novgorodu, Čelabinjsku, Ivanovu, Kirovu i Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading