ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA BOLI KAO ŽILET: Ilda priznala da li njena ćerka pamti DEDU, potresni detalji će vas rasplakati! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić u otvorenoj i potresnoj ispvoesti otkrila je sve o pokojnom ocu i kralju narodne muzike Šabanu Šauliću!

ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA BOLI KAO ŽILET: Ilda priznala da li njena ćerka pamti DEDU, potresni detalji će vas rasplakati! (FOTO)

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Uoči 17. februara, kada će se navršiti tačno tri godine kako nas je legendarni pevač Šaban Šaulić napustio, o njemu govorila je njegova ćerka, pevačica Ilda Šaulić.

Pored Ilde, u studiju su bili i gosti iznenađenja. Nenad Manojlović je sa članovima benda Šabana Šaulića pevao neke od njegovih najpoznatijih hitova.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Porodica Šaulić, Ilda i Goca Šaulić

 

- Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati.

- On je čovek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po pogledu razumeli, znala sam šta misli, oseća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primećujem da će mi nedostajati i faliti - rekla je Ilda Šaulić u Sceniranju u emotivnoj ispovesti.

Republika

Foto: printscreen

Ilda Šaulić

 

Ildi je posebno žao što čuveni pevač neće gledati odrastanje njene ćerke, ali i dodaje da je raduje što je njena ćerka zapamtila dedu Šabana Šaulića.

- Žao mi je, posebno u ovom sad periodu, imam devojčicu koja ima 5 i po godina. Drago mi je što ona pamti dedu. Ona se seća dede, kad joj je svirao gitaricu. Postoji i lep snimak, koji ima moj supru. Mnogo se obradovao mojoj ćerki. Žao mi je što neće gledati kako moja ćerka raste - rekla je Ilda Šaulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading