PEVAČICA SUMNJA U SVOJE POREKLO: Zlata Petrović priznala da ne zna ko joj je OTAC! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

13.02.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zlata Petrović otkrila je manje poznate detalje o njenom poreklu!

PEVAČICA SUMNJA U SVOJE POREKLO: Zlata Petrović priznala da ne zna ko joj je OTAC! (FOTO)

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Pevačica Zlata Petrović na pragu 60. godine otkrila je da ne zna ko joj je otac. Naime, ona je podelila životnu priču, u kojoj je priznala da je oca upoznala tek u 20. godini, ali da i danas nije sigurna da joj je taj čovek zaista biološki otac. Buran život, pun uspona i padova, obeležio je put folkerke koja je, bez obzira na sve, kako kaže, uspela da se izbori sa svim nedaćama i izgradi sebi srećan život.

- Oca sam upoznala tek u 20. godini i ni dan-danas nisam sigurna da je on moj biološki otac - otkrila je folkerka.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović

 

- Najviše sam plakala kad sam izgubila roditelje, majku i očuha, a onda i kad sam se razvodila od oba muža, taj bol ne mogu da uporedim ni sa jednim drugim, to morate da otpatite, ne možete drugačije da prođete kroz to neoštećeni - rekla je Zlata, pa se osvrnula na ljubav koju ne može da definiše bez obzira na sva dosadašnja iskustva.

- Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum jer su moje veze i brakovi trajali koliko su trajali, limit im je bio pet-šest godina i onda ja nisam adekvatna da pričam o ljubavi, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada više - ispričala je Petrovićeva u jednoj emisiji.

Inače, Zlata je rano počela da se bavi muzikom i peva po kafanama, a majka i očuh, s kojima je živela, kako je ranije pričala, udali su je mimo njene volje sa samo 14 godina za pevača Duleta Todorovića, od kog je pobegla nakon tri meseca.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović i Goca Božinovska

 

Hasan i Peja su ljubav mog života

Kada je već postala poznata pevačica, Zlata Petrović je prvo stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem, s kojim ima sina Mikija. Posle razvoda s njim udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana. Folkerka tvrdi da je sa Hasanom i Pejom u odličnim odnosima, dok s prvim suprugom nema nikakav kontakt. Na pitanje voditelja ko je ljubav njenog života, ona je odgovorila da su to upravo njena dva bivša supruga.

- Hasan i Peja su moje dve velike ljubavi jer sam s njima želela zajednicu, želela decu, hvala bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. S njima sam sve radila srcem i ne žalim ni za čim - zaključila je Zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Todor

13.02.2022 22:20

Italijan iz Indije garant.