BELIVUKOVA REČ ZA NJU ZAKON! Jelena Obućina iznela neverovatnu tvrdnju!

Autor:

Vesti

13.02.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Obućina, novinarka koja je ranije primećena kako ispija kafu sa Draganom Đilasom, ponovo, verovatno po nalogu, blati ugled Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

BELIVUKOVA REČ ZA NJU ZAKON! Jelena Obućina iznela neverovatnu tvrdnju!

Foto: twitter.com/printscreen

Životnu ugroženost predsednika, koju su potvrdili i pojedini pripadnici opozicije, Obućina nonšalantno koristi za uvod svoje emisije, kao deo monologa - unapred pripremljenog.

Jelena Obućina izvela je neverovatnu tezu u svom uvodniku, da je Aleksandar Vučić smislio atentat na sebe da bi prikrio tvrdnje Veljka Belivuka.

Plan o atentatu je dojavio EUROPOL, a pomenuta novinarka se poziva na tvrdnje masovnog ubice Belivuka.

Ovakvim govorom jasno stavlja do znanja da u borbi za vlast, opozicija ne preza ni od čega.

A kao relevantnu tvrdnju uvažava i reč kriminalaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pierre

13.02.2022 20:53

Pa sta radi javni tuzilac ? Za ovakve izjave,u svim zemljama Zapada ,ide se u zatvor zbog velicanja zlocina ! Svako smece u Srbiji moze da pljuje po najvisim funkcionerima ,o obicnom narodu i da ne pricamo .To nije nikakva demokratija ni sloboda govora .To je poziv na zlocin,uvreda i prtimitivizam najgore vrste , i trbali bi biti osudjeni po kratkom postupku . U ovoj oblasti treba uvesti najstrozi red , a ne anarhija kao sada !

Odgovori 13 10