FRANCUSKA POLICIJA PRESRELA RAZGOVOR RADOJA ZVICERA I ZAVERENIKA! Detalji lede krv u žilama! EVO SA KIM JE PLANIRAO ATENTAT NA VUČIĆA I GDE JE TREBALO SKLONITI SNAJPERISTE!

Autor:

Vesti

02.02.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski obaveštajci presreli su telefonsku komunikaciju između Radoja Zvicera i drugih zaverenika koji su spremali atentat na šefa naše države.

FRANCUSKA POLICIJA PRESRELA RAZGOVOR RADOJA ZVICERA I ZAVERENIKA! Detalji lede krv u žilama! EVO SA KIM JE PLANIRAO ATENTAT NA VUČIĆA I GDE JE TREBALO SKLONITI SNAJPERISTE!

Foto: Tanjug/Printscreen

Francuska policija je u okviru svojih operativnih aktivnosti presrela telefonsku komunikaciju između pripadnika kriminalne grupe koja je pripremala likvidaciju prvog čoveka Srbije.

Prema informacijama do kojih su došli, u operaciju atentata bila su umešana lica iz Crne Gore i sa Kosova i Metohije, otkriva crnogorski portal "Borba".

U tim razgovorima otkriveno je da Radoje Zvicer komunicira sa licima iz Crne Gore i sa Kosova i Metohije.

Pre 12 dana ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na konferenciji za novinare otkrio je da je MUP Srbije od jedne zemlje Evropske unije dobio informacije o pripremi atentata na predsednika Vučića, ali je zbog dalje istrage izbegao da odgovori o kojoj je zemlji reč.

- Pripadnici MUP i BIA, zajedno sa predstavnicima Evropola i partnerskih službi od kojih smo informaciju dobili, pokrenuli su opsežnu akciju utvrđivanja identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, koja za cilj ima ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića - rekao je Vulin na konferenciji za novinare 21. januara.

Boža Spasić: Softver veoma teško otvoriti

Bivši pripadnik Državne bezbednosti Božidar Spasić kaže da informacija o učešću francuske kontraobaveštajne službe u otkrivanju Zvicera i ostalih učesnika pripreme atentata zaslužuje našu pažnju.

- Zvicerova teroristička grupa koristi istu 'skaj' telefonsku opremu kao i grupa Veljka Belivuka, samo što je softver bezbedniji i veoma teško ga je otvoriti, čak i od strane samog proizvođača. Zvicerova mafijaška skupina odlično je pripremljena i obučena od najjačih službi Zapada i regiona. Zato je otkrivanje njihovih planova veliki uspeh. Ono što bi trebalo da bude sledeći korak jeste njegovo ne samo lociranje već i privođenje pravdi. Samo lociranje moglo bi biti teško, jer takvi međunarodni teroristi stalno menjaju baze skrivanja. Čitava operacija pripreme atentata još uvek je aktuelna jer su mafijaši ne samo sposobni da zavaraju tragove već i da uz pomoć nekih službi rašire glasine i dezinformacije kojima zapravo prikrivaju pravi trag svojih operacija - naglašava Spasić.

Ono što je najbitnije jeste to da su dobijeni podaci kredibilni i da je po njihovom dobijanju usledila akcija naših državnih organa Vođa zločinačke organizacije koja je planirala ubistvo predsednika Srbije je crnogorski državljanin Radoje Zvicer, ozloglašeni šef "kavačkog klana", koji se krije u Latinskoj Americi.

Prema ranijim informacijama beogradskih medija, njegovim presretnutim telefonskim razgovorima u kojima kaže da je spreman da plati 100 miliona evra za Vučićevu glavu, a najnovije informacije do kojih je došao portal 'Borba' govore da je te razgovore presrela francuska policija!

Razgovore Zvicera i njegovih kriminalaca o pripremanju likvidacije Aleksandra Vučića presrela je policija Francuske i dostavila ih MUP-u Srbije! U tim razgovorima otkriveno je da Zvicer komunicira sa licima iz Crne Gore i sa Kosova i Metohije, svi oni su umešani u organizaciju atentata.

Plan su razradili do kraja, pa je organizovano i prebacivanje ubica iz Srbije po završenom zadatku, i to u dva pravca, preko Bugarske i preko Kosova i Metohije", piše 'Borba'.

Na sreću, zavera za ubistvo predsednika Srbije, koje je bilo planirano za prvu polovinu ovog meseca, na vreme je otkrivena i sprečena.

 

ŠTA JE SVE OTKRIVENO U ZVICEROVIM PRESRETNUTIM RAZGOVORIMA

* Atentat na Vučića trebalo je da bude izveden ovog meseca snajperskom puškom

* Snajper je iz magacina u Slovačkoj transportovan u Bugarsku

* Izvršilac atentata trebalo je da bude državljanin Čečenije M. B.

* Radoje Zvicer za atentat bio spreman da plati 100.000.000 evra

* Zvicer svog glavnog logističara u Evropi oslovljava sa 'Debeli'

* U presretnutim telefonskim razgovorima Zvicer pominje glavnog političkog šefa

* Zvicer svog šefa zove 'onaj naš gore' i 'onaj glavni'

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

02.02.2022 20:27

Dabogda pocrkali svi u mukama koji misle lose nasem oredsedniku

Odgovori 17 8
aleksandar

02.02.2022 21:26

Ovaj ljudozder mora biti uhapsen sto pre jer ko garantuje da nece probati neko zlodelo opet. Bez milosti prema teroristima

Odgovori 25 8
Toplica

03.02.2022 06:42

Đukanovićeva mafija i srpska opozicija udruženi!

Odgovori 11 4