JOKSIMOVIĆ NAPOKON PROGOVORIO O RAZVODU SA SUPRUGOM: Kod mene je sve transparentno, POSVAĐALI SMO SE DO SADA 100 PUTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Joksimović progovorio o razvodu sa suprugom!

JOKSIMOVIĆ NAPOKON PROGOVORIO O RAZVODU SA SUPRUGOM: Kod mene je sve transparentno, POSVAĐALI SMO SE DO SADA 100 PUTA! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Kao javna ličnost, Saša Joksimović svestan je da svaka njegova reč ima težinu i samim tim vodi računa šta će izjaviti. Tog gesla držao se i tokom razgovora iako je na svako pitanje odgovarao krajnje otvoreno. A teme su se samo nizale: od blistave uloge u filmu “Toma”, preko glasina da se posle dvadeset godina razvodi od supruge Nevene, do javnosti uvek zanimljivog pitanja “šta ima novo u porodici Joksimović”- piše Hello.

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović i njegova supruga!

 

Saša Joksimović je konačno progovorio o razvodu sa suprugom

‒ Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko. (smeh)

Pa je otkrio koliko su se puta za dvadeset godina braka posvađali

‒ Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović i njegova supruga!

 

Pa je dodao zasto je stavio status da je slobodan, ako se ne razvodi i zasto nije demantovao do sada navode o razvodu:

‒ Pa, hteo sam da kažem da sam posle nekoliko dana snimanja konačno dobio slobodan dan. (smeh) 

‒ Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu “neka misli ko šta hoće”. Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno – i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: “Svi moji hejteri su moji fanovi”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading