MRKA JE OVU JEZIVU TAJNU PONEO U GROB SA SOBOM: Ana Bekuta bila udata u Nemačkoj, političar je o ovome ćutao! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić Mrka sahranjen je na Novom groblju sa tajnom o odnosu sa pevačicom Anom Bekutom.

MRKA JE OVU JEZIVU TAJNU PONEO U GROB SA SOBOM: Ana Bekuta bila udata u Nemačkoj, političar je o ovome ćutao! (FOTO)

Foto: e-stock agency

Odnos pevačice Ane Bekute i njenog voljenog Milutina Mrke Mrkonjića bio je oduvek intriga u javnosti, a sada je otkrivena tajna koju je političar odneo sa sobom u grob. Naime, dosta ljudi se bilo okolimo na odnos Bekute i Mrke, zbog čega su na sve načine pokušavali da im unište ljubavni odnos. 

Kako je za medije ispričao izvor, Mrka je pre smrti dobio je informaciju da je Ana navodno, ranijih godina bila udata u Nemačkoj, ali da je to krila od javnosti kao zmija noge. 

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka

 

Žena mu jedva dokazala da je to čista laž!

Mrka je bio van sebe kad je to saznao, neko mu je dojavio iz čiste zlobe. I to kao Ana nije bila udata na papiru, nego je navodno živela s nekim čovekom i to se gledalo kao bračna zajednica – objašnjava izvor za Skandal i dodaje:

Republika

Foto: Prntscrin

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka veza

 

Baš je ispao haos. Mrka je reagovao na prvu. Umesto da je prvo pitao Anu o čemu se radi, on je odmah napao. Pa što mi nisi rekla, pa šta ima da kriješ, pa sigurno ima još nešto… Ana se satima pravdala da su to laži i da joj je više muka od gluposti koje se o njoj plasiraju. Ma jedva ga je ubedila da su mu prenete nebuloze iz čiste želje da im se naruši harmonija koju žive. I na kraju je i sam Mrka shvatio da je sve glupost. Naravno, izvinio se Ani, a ona ga je upozorila da prestane da sluša abrove i izmišljotine – završava  izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading