OGLASILA SE MAJKA PREMINULE KIKE ĐUKIĆ PRVI PUT NAKON SMRTI ĆERKE: Ne želim da vas ostavim u tišini, BESNA SAM I SLOMLJENA, DIREKTAN KRIVAC ĆE ODGOVARATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kika Đukić je preminula krajem godine u nerazjašnjenim okolnostima, a sada se njena majka oglasila i otkrila šta će se dalje dešavati.

OGLASILA SE MAJKA PREMINULE KIKE ĐUKIĆ PRVI PUT NAKON SMRTI ĆERKE: Ne želim da vas ostavim u tišini, BESNA SAM I SLOMLJENA, DIREKTAN KRIVAC ĆE ODGOVARATI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kao bomba je odjeknula vest da je srpska influenserka i gejmerka Kristina Kika Đukić iznenada preminula, 8.decembra u večernjim časovima, sumnjalo se na samoubistvo koje je njena majka Nataša Đukić oštro demantovala i rekla da će otkriti kad bude bilo vreme pravu istinu.

Javnost su o smrtnom slučaju obavestili njeni prijatelji i kolege influenseri, koji su otkrili da se sumnja na samoubistvo dok je na zvaničnom nalogu stajalo samo da je preminula, tako da je i dalje ostala nerešena misterija šta se desilo sa mladom jutjuberkom i na koji način je izgubila život.

Kikina porodica se nije oglašavala nakon smrti, a li s obzirom na količinu poruka koje su dobijali od pratioca koji očekuju odgovor, njena majka Nataša je smogla snage jer nije želela da ih ostavi u tišini pa se prvi put oglasila nakon sahrane na Instagramu i poslala jasnu poruku, da će uskoro imati sve potrebne informacije, te da će krivac odgovarati.

-Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i potpuno slomljena - napisala je u Instagram objavi vidno potresena Nataša Đukić

Republika

Foto: Instagram printscreen

Majka Kike Đukić se oglasila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading