SNIMAK SANJE MARINKOVIĆ O KOM BRUJI INTERNET: Voditeljku OPTUŽILI da vređa goste, a OVO JE ISTINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković pre dva dana oglasila se na svom profilu na instagramu i optužila voditeljku da je namerno isekla njen odgovor na određeneno pitanje, što ju je uvredilo.

SNIMAK SANJE MARINKOVIĆ O KOM BRUJI INTERNET: Voditeljku OPTUŽILI da vređa goste, a OVO JE ISTINA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Ovaj Katarinin postupak, naterao je mnoge da pogledaju Sanjinu emisiju, a potom su se pojavili delovi emisije na društvenim mrežama za koje neki tvrde da je puko vređanje.

Deo u kom Sanja Marinković odjavljuje emisiju rečenicom:"Hvala što se niste pravile gluplje nego što jeste" šokirao je javnost, te su usledili novi napadi na voditeljku.

 

 

Među komentarima kojima ljudi na društvenim mrežama osuđuju Sanju bilo je i ozbiljnih uvreda na njen račun.

Sanja se ovoga puta nije oglasila, dok je juče istakla da nema nameru da se izvinjava Kaći jer je njen odgovor morala da iseče zbog skraćene minutaže emisije.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Katarina Živković

 

A Katarina je na svom profilu na Instagramu napisala šta se dogodilo.

Pošto je moj komentar u emisiji Magazin In kod Sanje Marinković na pitanje postavljeno Maji Marinković i meni "da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnonost da odbranim sebe, svoju profesiju i svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - napisala je Kaća, pa nastavila:

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - napisala je pevačica i dodala:

- S obzirom da je tokom emitovanja, moj komentar na njeno neprikladno pitanje, izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno - napisala je Katarina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading