PREMINULA JUTJUBERKA, PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Pojela je JEZIVA BOLEST, a imala je jednu ŽELJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.01.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberka izgubila je bitku za život, a njena porodica ne može da se pomiri sa istinom da ju je pokosila jeziva bolest.

PREMINULA JUTJUBERKA, PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Pojela je JEZIVA BOLEST, a imala je jednu ŽELJU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Godina 2021. završila je tragičnom vešću da je srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela sebi život, a sada se još jedna njena koleginica suočila sa smrtnim ishodom. Naime, američka jutjuberka Melani Hem proslavila se snimajući za publiku videe u kojima je glavna tema bila ,,uradi sam" saveti, a nakon dvogodišnje bitke sa težim oblikom raka preminula je. 

Naime, Melani je imala rak koji joj je direktno napadao kosti i meko tkivo, a stručni naziv je epiteloidni angiomiolipom. Velika želja jutjuberke bila je da ozbradi, kako bi mogla da se vrati normalnom načinu života, budući da joj je suprug bio velika podrška, imali su u planu proširenje porodice. 

 

 

Hemova je pre dve godine po hitnom postupku operisana, no samo nekoliko dana pošto je došla sebi, američka jutjuberka je shvatila da će joj sam proces oporavka biti duži nego što se nadala, no, rezultati su pokazali da joj je kancer, nažalost, metastazirao. 

 

 

Tužnu vest o smrti 36-godišnjakinja podelio je njen suprug na društvenim mrežama. Istaknuo je kako je njegova ˝slatka, neverojatna i lepa žena˝ tragično preminula samo devet dana pre njihove 16. godišnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading