KIKA SE UBILA! Potresna objava posvećena TRAGIČNO preminuloj devojci: IMALA JE 20 GODINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život pred kraj prošle godine, a sada je osvanula potresna objava posvećena upravo njoj i njenoj tragičnoj sudbini.

KIKA SE UBILA! Potresna objava posvećena TRAGIČNO preminuloj devojci: IMALA JE 20 GODINA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić bila je popularna među tinejdžerima, brojne drame sa ostalim jutjuberima su je učinile prepoznatljivom, a kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti i negativne komentare, Kika je sebi oduzela život 8.decembra 2021. godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život

Ova vest je potresla mnoge, te su ponovo počeli apeli protiv sajber nasilja, a na društvenoj mreži ''Tviter'' je osvanuo tvit posvećen Kiki koji je mnoge pogodio.

– Kika je imala 20 godina. Kika je imala stotine hiljada pratilaca. Kika je bila lepa, uspešna, mlada. Kika je bila nasmejana na svim svojim Jutjub klipovima. Kika je imala mnogo prijatelja. Kika je izvršila samoubistvo – objavljeno je na Tviteru.

 

 

Podsetimo, Kristina Kika Đukić rođena je u 25. jula 2000. godine, bila je poznata jutjuberka i influenserka, a karijeru joj je obeležila drama sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, a nakon njene smrti, javnost je njega okrivila zbog toga što je digla ruku na sebe.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

04.02.2022 15:21

Greota sto su joj roditelji izmanipulisali svestenika da odrzi opelo