BOGDAN SE VRATIO U PODSTANARE! Nakon raskida sa Cecom, Srejović se ISELIO iz vile na Dedinju, evo gde se sada skućio!

Autor:

Zabava

04.02.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražnatović i biznismen Bogdan Srejović prekinuli su svoj emotivni odnos, a on se iselio iz njene vile na Dedinju.

BOGDAN SE VRATIO U PODSTANARE! Nakon raskida sa Cecom, Srejović se ISELIO iz vile na Dedinju, evo gde se sada skućio!

Foto: ST/P. DIVAC, D. Kadić

Bogdan Srejović

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović mesecima su živeli zajedno u njenoj vili na Dedinju, a kako su sada posle godinu dana stavili tačku na svoju vezu, biznismen se iselio iz iste i vratio se u podstanare.

- Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi - priča izvor za Informer i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli

- Ceca i Bogdan su mesecima živeli u njenoj vili. Dogovorili su se da o tome ne pričaju u javnosti, tako da su samo njihovi zajednički prijatelji znali da su se zajedno skućili.

Podsetimo, Bogdan i Ceca nisu želeli da preterano komentarišu raskid, oboje su potvrdili da se ljubav ugasila, ali da će prijatelji biti do kraja života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading