BOLESNICI GLUPI, OLOŠI: Zbog snimka OCA Bake Praseta javnost UŽASNUTA zbog ovih kadrova, sveštenik pokazao kakav mu je sin u krevetu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Beka Praseta odgovorio je na pitanje koje je javnost zgrozila.

BOLESNICI GLUPI, OLOŠI: Zbog snimka OCA Bake Praseta javnost UŽASNUTA zbog ovih kadrova, sveštenik pokazao kakav mu je sin u krevetu! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je raskinuo sa devojkom Anjom Blagojević, koju većina njegove publike nikada nije ni prihvatila, a naročito je dobila lošu reklamu kada su stavili tačku, te su je napali da je sa njim bila samo iz koristi. 

Republika

Foto: pixabay.com, Instagram.com

Baka Prase najnovije vesti

 

No, na Instagramu je postao viralan jedan snimak, na kom Bogdan igra kviz znanja o njemu sa ocem sveštenikom i sad već bivšom devojkom. 

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase Youtube

 

Naime, Bogdan je upitao koliko dugo može da izdrži u krevetu, a Anja je na to odgovorila ,,dva minuta", nakon čega je njegov otac hteo da ,,popravi stvar", pa se našalio. Sveštenik je izjavio da njegov sin u krevetu može da provede dvadesetčetiri sata, a komentari na Instagramu su se usijali. Većina korisnika pomenute društvene mreže bili su zgroženi ovim klikom, pa su se komentari nizali jedan za drugim poput:

- Bolesnici glupi; Ološ; Debilčina... - samo su neki od komentara. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading