TANJA SAVIĆ KOLEGI HTELA DA UNIŠTI BRAK? Isplivali svi detalji AFERE sa poznatim pevačem! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić imala je aferu

TANJA SAVIĆ KOLEGI HTELA DA UNIŠTI BRAK? Isplivali svi detalji AFERE sa poznatim pevačem! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić našla se u epicentru skandala, kada se u medijima saznalo da je navodno jednom imućnom biznismenu rasturila brak. U pitanju je Stanko Nedeljković, koji iza sebe ima lanac uspešnih pekara. Kako se spekuliše, Savićeva mu je navodno rasturila brak, međutim, ono što je sve  iznenadilo jeste što ovo nije prvi put da pevačica juri imućne i oženjene muškarce. 

Pevačica nikada nije htela da prizna aferu, ali su jednom prilikom isplivali svi detalji njihove afere. 

 

 

Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me – objasnio je tada za medije Bađi, prenosi Star. 

Ona je Bađija upoznala još dok se takmičila u Zvezdama Granda, a raskinuli su kada je započela vezu sa kolegom Darkom Filipovićem. Sada je procurela vest da je Tanja muža varala sa vlasnikom lanca pekara, zbog čega ga je žena ostavila, a Savićeva je navodno u vezu s bogatim biznismenom uplovila kada je uveliko imala probleme u braku i kada su svađe s Dušanom bile gotovo svakodnevne.

 

 

Ono što je činjenica jeste da pevačicu očigledno privlače zauzeti muškarci. Dušan kaže da uopšte nije iznenađen saznanjem da ga je pevačica varala. Naprotiv, on je izneo da je bila u vezi i sa taksistom dok su živeli zajedno.

To nije ništa novo. Bio je i taksista. Ali, svakako ona više nije moja briga i problem. Ja sam se, hvala Bogu, oslobodio njenih lanaca. Našao sam sebi mir, ljubav i sreću u životu. Sad sam se maksimalno posvetio sebi i radim na svojim snovima i ciljevima. Kada smo počeli da se zabavljamo, ona je njega prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa sa njim. Ona mi je lično to priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek -poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading