CECINA ĆERKA IMALA UDES U DUBAIJU: Anastasija Ražnatović doživela NESREĆU, otkrivamo kako se sada oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Cece Ražnatović Anastasija imala je udes na Bliskom istoku samo nekoliko sati pre nego što je trebala da krene za Srbiju.

CECINA ĆERKA IMALA UDES U DUBAIJU: Anastasija Ražnatović doživela NESREĆU, otkrivamo kako se sada oseća! (FOTO)

Foto: Republika.rs/G.D

Pevačica Anastasija Ražnatović tokom jučerašnjeg dana objavila je na Instagram storiju da je ona sa drugaricom doživela peh, ali nije otkrivala o čemu se radi, te da je zbog nesrećnih okolnosti propustila lez za Srbiju. Portal Republika.rs prvi je pisao o Anastasijinom pehu u Dubaiju, što možete detaljno pročitati klikom OVDE.

Kako navode mediji, Anastasija je doživela udes u taksiju, zbog čega je bila šokirala, a blizak izvor otkrio je sve detalje pevačicinog peha. 

 

 

- Anastasija je krenula na let za Beograd, ali je nju i drugaricu taksista odvezao na pogrešan terminal. Onda su uspele da nađu taksi, ali je na putu taj taksi imao udes. Nakon toga je došla policija i hitna pomoć, ali Anastasija i njena drugarica nisu imale nikakve povrede. Došao je i treći taksi, ali kada su stigle na aerodrom rekli su im da je pet minuta ranije zatvoren avion - otkriva izvor blizak pevačici za "Blic".

 

 

Podsetimo, Anastasija je želela što pre da stigne u Srbiju, jer je imala vrlo bitan događaj, a tim povodom se oglasila na Instagramu. 

- Propušten let zbog spleta nesrećnih okolnosti. Čekanje 10 sati do sledećeg. Ovaj retro Merkur me sabija - napisala je mlada pevačica i dodala:

- Nema šta nas nije zadesilo danas, ali ključ je u tome da ostanete pozitivni čak i kada vam dođe da bljujete vatru na sve živo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading