TAJNI ŽIVOTI DECE DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica ih krije kao zmija noge, a sada je sve otkriveno! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca Dragane Mirković imaju sve ono o čemu mnogi mogu samo da maštaju, majku veliku i estradnu zvezdu, oca uspešnog biznismena, firme, televiziju, luksuzne automobile, dvorac.

TAJNI ŽIVOTI DECE DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica ih krije kao zmija noge, a sada je sve otkriveno! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Dragana Mirković oduvek je krila život svoje dece, a u medijima se pojavila i vest čime se oni bave. Budući da ih ne eksponira takoreći nikada u javnosti, deca Mirkovićke su oduvek bili zanimljivi javnosti. 

Dok su bili mali, pevačica ih je nekada javno eksponirala, no, čim su malo porasli, ona je prestala to da čini, a kada su već bili dovoljno zreli, Manuela i Marko su sami poželeli da se drže podalje od medija.

 

 

Dragana je pre nekoliko godina dala intervju za medije i otkrila da njena deca ne slušaju domaću muziku, a ono što se zna jeste da su Manuela i Marko izuzetno uspešni i da ih pevačica uči da pre svega budu dobri ljudi, na koje je ona već sada i te kako ponosna. 

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu. Oni grade neki svoj put, sami. Manuela je išla na praksu u hotel Ric, gde je radila na recepciji, iako je mogla praksu da obavi i u našoj firmi – rekla je Dragana u jednoj emisiji.

 

 

Pevačica je samo jednom, otkad su joj deca porasla, objavila Markovu sliku, međutim, na njoj je sa kacigom, pa se ne može videti kako on izgleda. Međutim, oni koji su imali priliku da upoznaju Manuelu i Marka, tvrde da retko ko ima tako lepu, pametnu i vaspitanu decu, te da oni zaista svima mogu poslužiti kao uzor.

 

 

 

Na slici koju je pevačica objavila je Marko posle učešća u jednoj humanitarnoj automobilskoj trci, a Gaga je uz fotografiju napisala:

– Moj sin – moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek.

Draganina i Tonijeva deca su se podalje od medija držala i zbog toga što su majku često viđali uplakanu zbog novinskih tekstova i kolega koji su govorili ružno o njoj. Oni nisu želeli da budu deo tog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nena

05.02.2022 17:51

Ako iko ima da kaze nesto ruzno o Dragani sa njim nesto nije u redu

Odgovori 13 0